Σοκάρει η κατάθεση της 22χρονης στα Εξάρχεια – «Φώναζε σεξ»
Η νεαρή κοπέλα μίλησε για την περιπέτεια που έζησε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια στα χέρια του 37χρονου Σύρου – Τι υποστήριξε ο δράστης στους αστυνομικούς.
Για τα όσα έζησε τη στιγμή της απόπειρας βιασμού από έναν 37χρονο Σύρο στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής, μίλησε στους αστυνομικούς η 22χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση.
«Με είχε κάτω, μου πάταγε το κεφάλι με το χέρι και με το άλλο προσπαθούσε να με γδύσει. Φώναζε ‘σεξ’» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα.
«Με πέταξε με δύναμη κάτω και πονούσα» σημείωσε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη.
«Οι φίλες μου τον τραβούσαν να φύγει από πάνω μου. Εκείνος παραπάτησε και τότε άρπαξε από τα μαλλιά τη φίλη μου και την πέταξε κάτω» συμπλήρωσε η 22χρονη.
Η βοήθεια από τους περαστικούς
Το γεγονός ότι η ώρα τη στιγμή της απόπειρας βιασμού ήταν λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ, έκανε το σημείο στο κέντρο των Εξαρχείων να μην είναι ερημικό.
Κάπως έτσι, η παρέα των τριών κοριτσιών στάθηκε τυχερή καθώς βρέθηκαν άμεσα άτομα να τις βοηθήσουν και να απομακρύνουν το δράστη από κοντά τους.
«Από απέναντι, ανέβαινε τη Σόλωνος μια παρέα με 3 αγόρια, έτρεξαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Την ώρα εκείνη της πάλης κάποιος πήρε τηλέφωνο το 100 και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ» συμπλήρωσε η 22χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς.
Η δικαιολογία του δράστη
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίδοξος βιαστής επιχείρησε από την πρώτη στιγμή να βρει κάποια δικαιολογία για την επίθεσή του.
Έτσι υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η παρέα των νεαρών κοριτσιών επιχείρησε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο και για το λόγο αυτό αντέδρασε.
Ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει ότι όλες οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, δείχνοντας καρέ – καρέ την απόπειρα βιασμού από τον 37χρονο Σύρο, ο οποίος είχε λάβει άσυλο το 2022.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος, που θα οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στον ανακριτή, απασχολεί για πρώτη φορά τις αστυνομικές αρχές.
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το
- Τι κάνει την ανισότητα να γίνει κοινωνική εξέγερση; Ίσως να είναι το ίντερνετ
- Ναυτιλία: Νέα ευκαιρία για ρεαλιστική μετάβαση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)













































![Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/konstantinopole-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442