Τραγικό θάνατο βρήκε ένα άτομο στον Ασπρόπυργο όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η σορός απανθρακώθηκε και για την ώρα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ενώ δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.
Τροχαίο
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην οδό Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο.
Όλα έγιναν όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν με συνέπεια το ένα να πάρει φωτιά και να καεί ολοσχερώς. Δυστυχώς ο συνοδηγός εγκλωβίστηκε και δεν κατάφερε να το εγκαταλείψει με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.
Στο δεύτερο ΙΧ, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν τρία άτομα που απεγκλωβίστηκαν μόνα τους ελαφρά τραυματισμένα.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σορός αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίου Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.