«Κόλλησε» η Λεβερκούζεν (0-0) – Ο Γιαννούλης κέρδισε τον Μασούρα (2-1)
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Ουνιόν Βερολίνου, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μπόχουμ του Μασούρα ηττήθηκε με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη.
Πλήρης δράση στην Bundesliga με το μεσημβρινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στην «BayArena» η Μπάγερ Λεβερκούζεν άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0, δείτε εδώ τα highlights). Έτσι οι «ασπιρίνες» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου η οποία παίζει σε λίγη ώρα με την Ντόρτμουντ.
Η Μπόχουμ του Γιώργου Μασούρα ηττήθηκε με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη (δείτε εδώ τα highlights) και παραμένει στην προτελευταία θέση. Ο Εσέντε άνοιξε το σκορ για τους Bαυαρούς, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χόφμαν. Τη νίκη στην Άουγκσμπουργκ χάρισε ο Κομούρ στο 90′. Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 82′, ενώ ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το ματς.
Νίκη-ανάσα για τη Χόφενχαϊμ επί της Μάιντζ με 2-0 (δείτε εδώ τα highlights). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αντρέι Κράμαριτς που πέτυχε δύο γκολ στο 4′ και το 32′. Παράλληλα, η Φράιμπουργκ πέρασε από την έδρα της Γκλάντμπαχ με 2-1 (δείτε εδώ τα highlights). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με αυτογκόλ του Γκίντερ, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τα γκολ των Οστερχάγκε (16′) και Μανζαμπί (90′).
Τέλος, στο άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η Ζανκτ Πάουλι νίκησε με 2-1 την Χόλσταϊν Κίελ εκτός έδρας (δείτε εδώ τα highlights). Ο Μπέρνχαρντσον στο 21′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς με τον Σινανί (34′) και το αυτογκόλ του Γκένσβιλ (90’+2′). Ο Μανώλης Σάλιακας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για τη Ζανκτ Πάουλι.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.