Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, στην Κρήτη, όταν μία 6χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το συμβάν η μητέρα του παιδιού συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης του ανηλίκου με τον εισαγγελέα να την αφήνει ελεύθερη.
Το ατύχημα στην Κρήτη
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το cretapost, το παιδί με καταγωγή από την Γαλλία απολάμβανε με την οικογένειά του τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Κρήτη.
Χθες, την ώρα που βρισκόταν με την μητέρα του σε ξενοδοχείο του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, διέφυγε της προσοχής της και έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.
Σοβαρά τραυματισμένη η 6χρονη στον θώρακα
Με βάση όσα γνωστοποίησε το δημοσίευμα, οι γιατροί αφού τον σταθεροποίησαν αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Η διακομιδή έγινε χθες το απόγευμα με συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Χανίων.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα με τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πορεία της υγείας του.
Περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας