Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι για τη διπλή δολοφονία

Γλυφάδα: Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι για τη διπλή δολοφονία

Από τις έρευνες που έγιναν έχουν βρεθεί 13 όπλα και ποσότητες ναρκωτικών.

Στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων υπηκόων προχώρησαν οι Αρχές και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη διπλή δολοφονία στη Γλυφάδα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τη ΕΛ.ΑΣ έχουν προσαχθεί ακόμη εννέα άτομα και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Επιπλέον από τις έρευνες που έγιναν έχουν βρεθεί 13 όπλα και ποσότητες ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ήδη δύο Τούρκοι.

Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα»

Τη δολοφονική ενέδρα οργάνωσαν και εκτέλεσαν συνολικά επτά άτομα.

«Όλοι μας είχαμε όπλα. Κάποια τα φέραμε από την Τουρκία, κάποια άλλα όπλα τα αγοράσαμε εδώ. Τα θύματα τα κυνηγούσαμε από την Τουρκία, είχαν δολοφονήσει δυο δικούς μας, στην Τουρκία. Ομάδα είχαν αυτοί, ομάδα είχαμε κι εμείς και για λόγους αντεκδίκησης, τους εκτελέσαμε», είχαν πει οι δύο  συλληφθέντες στους αστυνομικούς.

Τόσο ο 26χρονος εκτελεστής με τον 22χρονο συνεργό του, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είχαν μπει μέσω του Έβρου, αιτούμενοι πολιτικό άσυλο. Οι εκτελέσεις εντάσσονται στο μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών από την Τουρκία, που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Γλυφάδα

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης πυροβολεί με απίστευτη ψυχρότητα μες στη μέση του δρόμου, να καταδιώκει και να σημαδεύει ξανά το θύμα του και το αποτελειώνει από απόσταση αναπνοής.

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ-καρέ το μακελειό, με τους δυο νεκρούς και τον έναν σοβαρά τραυματία, στην καρδιά της Γλυφάδας.

Τα δυο θύματα τρέχουν να γλιτώσουν από τους ενόπλους, που πυροβολούν σε κοινή θέα, δίχως να υπολογίζουν το παραμικρό.

Ο εκτελεστής τρέχει, προτάσσοντας το όπλο και ανοίγει πυρ. Καταδιώκει τον έναν έξω από το σούπερ μάρκετ και τον πυροβολεί εξ επαφής.

Αμέσως μετά, κυνηγάει το δεύτερο θύμα του και όταν εκείνο εγκλωβίζεται πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, του δίνει την χαριστική βολή.

Κι όλα αυτά, με περαστικούς να βρίσκονται στο σημείο και άλλους να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν.

Ποιοι είναι οι επτά Τούρκοι που είχαν συλληφθεί για το φονικό στο Γλυφάδα

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

(επ) SUER (ον) ZUBEYT του ABDULGAFUR και της BESNA, γεννηθέντα την 3-3-2002 στην Τουρκία,

(επ) SESIGUZEL (ον) MUHAMMETCAN του ΜUZAFFER και της ANAHANIM, γεννηθέντα την 25-8-1998 στην Τουρκία

και τους μη συλληφθέντες:

(επ) CINTIMUR (ον) YUNUS του SADIK και της MECBURE, γεννηθέντα την 16-5-2003 στην Τουρκία,

(επ) ERMUSAT (ον) SINAN του HALIT και της HACER, γεννηθέντα την 01-03-2003 στην Τουρκία,

(επ) OZATES (ον) MEHMET του AHMET και της FERIDE, γεννηθέντα την 5-5-1992 στην Τουρκία,

(επ) SATIR ή SETIR (ον) BEDIRHAN τουA BBAS και της ZAHIDE, γεννηθέντα την 4-3-2003 στην Τουρκία,

(επ) DILEKCI (ον) FURKAN του MURAT και της SEMA, γεννηθέντα την 26-2-2001 στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο