Έλον Μασκ: Ταξίδεψε με το προεδρικό ελικόπτερο μαζί με τη μητέρα και τον γιο του και προκάλεσε σάλο
Πολλοί θεώρησαν αδιανόητο και εξωπραγματικό το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ ταξίδεψε οικογενειακώς με το προεδρικό ελικόπτερο
Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο από το Μαρ-α-Λάγκο το βράδυ της Κυριακής (2/3) έχοντας παρέα στο ελικόπτερo… τον Έλον Μασκ, την μητέρα του και τον γιο του.
Το ταξίδι περιελάμβανε μια διαδρομή με ελικόπτερο από το Μαρ-α-Λάγκο σε αεροδρόμιο στη Φλόριντα, μια πτήση με το Air Force One σε στρατιωτική βάση λίγο έξω από την Ουάσινγκτον και στη συνέχεια ένα άλλο ελικόπτερο μέχρι τον Λευκό Οίκο.
Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον δισεκατομμυριούχο να αποβιβάζεται από το Marine One μαζί με τη μητέρα του Μάγια και τον 4χρονο γιο του Χ. Επίσης, από το ελικόπτερο κατέβηκε και ο πατέρας της Μελάνια, Βίκτορ Κναβς.
Όπως συνηθίζει, ο Μασκ έβαλε τον μικρό στους ώμους του και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους. Το ίδιο έκανε και η μητέρα του.
Normalize this.@elonmusk just walked off Marine One with his son on his shoulders.
Humanize children being a part of your daily work.
They’re not burdens—they’re the future. pic.twitter.com/FdJXVvo194
— Anna Lulis (@annamlulis) March 3, 2025
Αντιδράσεις με το ταξίδι του Έλον Μασκ
Η εικόνα αυτή έγινε αφορμή για σχόλια από τους επικριτές του. Πολλοί θεώρησαν αδιανόητο και εξωπραγματικό το γεγονός ότι ταξίδεψαν οικογενειακώς με το προεδρικό ελικόπτερο ενώ άλλοι σημείωσαν ότι η Μάγια έκανε δωρεάν βόλτα με τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων.
Ο επίτροπος εκλογών του Τενεσί, Κρις Τζάκσον, έγραψε στο X: «Αυτό είναι πέρα για πέρα εξωφρενικό. Ο Έλον Μασκ, η ιδιόρρυθμη μητέρα του Μάγια, και ένα από τα μικρά παιδιά του μεταφέρθηκαν με το Air Force One και το Marine One κατευθείαν στον Λευκό Οίκο, όπου προφανώς διαμένων. Τι συμβαίνει; Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό».
🚨 BREAKING: This is beyond outrageous. Elon Musk, his cranky mother Maye, and one of his young kids were chauffeured in Air Force One and Marine One—straight to the White House, where they’re apparently staying.
WTF is going on? It goes without saying, this is not normal. 🙄 pic.twitter.com/uEjjAvoYCs
— Chris D. Jackson (@ChrisDJackson) March 3, 2025
«Τώρα το Air Force One έγινε Uber και ο Λευκός Οίκος Airbnb», σημείωσε κάποιος άλλος χρήστης, με πολλούς να συμφωνούν μαζί του. Ένας ακόμα αναρωτήθηκε «από πότε ο Λευκός Οίκος είναι ξενοδοχείο για τους συμβούλους».
Σημειώνεται ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι συνηθίζουν να έχουν στο Air Force One και το Marine One καλεσμένους, κυρίως μέλη της οικογένειάς τους. Ο Τζο Μπάιντεν ταξίδευε με τον γιο του, τη σύζυγό του, τα εγγόνια και τα ανίψια του.
- Κρήτη: «Τον είδα, εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στα χωράφια» – Μαρτυρία «κλειδί» για τον 33χρονο γιατρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – Κηφισιά και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και GBL
- Κολωνάκι: Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα επιστημονικά ντοκουμέντα που «καίνε»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Η διαρκής κυβερνητική ομερτά για τις υποκλοπές
- Επίθεση στο Μποντάι: Η εβραϊκή κοινότητα της Αυστραλίας είναι «απόλυτα αδιάσπαστη», δηλώνει ο Αλμπανέζε
- Στο κατάμεστο Καραϊσκάκη με την Κηφισιά κοντράρεται ο Ολυμπιακός – «Μάχες» σε Τρίπολη και Πανθεσσαλικό
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)























![Γιγαντιαίος χιονάνθρωπος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Harbin Ice Snow World στην Κίνα – Δείτε πως φτιάχτηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/snowman2-315x220.jpg)





















![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442