Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Περιστερίου εκτός έδρας, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μιλά για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο Βούλγαρος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τραγωδία των Τεμπών αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είμαστε όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια.
Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:
Για το παιχνίδι: «Κρατάμε την άμυνα του 2ου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε 45 πόντους από το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο, είναι κάτι που δεν μας αντιπροσωπεύει, δεν παίξαμε καθόλου σκληρά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να κυνηγήσουμε μπάλες, να πάμε σε επαφές.
Με το Περιστέρι είναι το τρίτο ματς που δυσκολευόμαστε, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτά τα ματς είναι το πως οι δύο «αιωνιοι» θα τα καθαρίσουν. Έχουμε ακόμα 3 ματς και άλλα 7 στην Ευρωλίγκα. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».
Για το ματς με την Παρτιζάν την Παρασκευή: «Η Παρτιζάν μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Δεν μας αρέσει να χάνουμε από την ίδια ομάδα δύο φορές, όπως έγινε με τη Φενέρ. Εχουμε μεγάλο κίνητρο να μείνουμε στην πρώτη θέση. Στα 100 χρόνια του συλλόγου θέλουμε να κερδίσουμε».
Για τα Τέμπη: «Είμαστε όλοι μαζί, ο ελληνικός λαός έδειξε πόσο δυνατός είναι και τι ενότητα μπορεί να δώσει. Με αυτές τις 57 ψυχές και τις οικογένειές τους όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Γιουβέντους – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γιουβέντους – Πίζα για την 28η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Κυρίαρχος ο Άρης στο «Nick Galis Hall» κόντρα στο Μαρούσι επικράτησε με το ευρύ 102-76 – Νίκη και για το Περιστέρι επί του Πανιωνίου με 82-74, μετά από επιστροφή από το -11 με το οποίο έχανε.
Δεύτερη σερί γκέλα για την Αταλάντα στη Serie A, έμεινε στο 2-2 με την Ουντινέζε εντός έδρας και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.