Απίθανο «ερυθρόλευκο» πάρτι: Πάλμα και Γιάρεμτσουκ κάνουν το 5-0 για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ! (vids)
Ο Λουίς Πάλμα πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ πέτυχε δεύτερο γκολ, σε ένα βράδυ όπου ο Ολυμπιακός διαλύει την ΑΕΚ στο Φάληρο!
Απίθανο «ερυθρόλευκο» πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία απίθανη εμφάνιση και διαλύει μέχρι στιγμής το… φάντασμα της ΑΕΚ με 5-0 στο Φάληρο, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο 53′ οι Κυπελλούχοι Ευρώπης βρέθηκαν ήδη να προηγούνται με 5-0! Το 4-0 έγινε στο 47′! Τρομερό φαλτσαριστό σουτ από τον Πάλμα, με τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα να σκοράρει για το 4-0 του Ολυμπιακού.
Δείτε το 5-0 των «ερυθρόλευκων»
Η γκολάρα του Πάλμα για το 4-0:
Απίθανο «ερυθρόλευκο» πάρτι στο πρώτο ημίχρονο
Μόλις στο 9′ προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και δέκα λεπτά αργότερα επετεύχθη το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Στο 19′ ο Γιάρεμτσουκ έκλεψε μετά το λάθος του Μουκουντί, έδωσε στον Όρτα και αυτός σαν σε… προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσα για το 2-0 του Ολυμπιακού και το δεύτερο προσωπικό του γκολ σήμερα!
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Πορτογάλος άσος έχει πετύχει συνολικά τέσσερα γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών στις δύο θητείες του στον Πειραιά και τα τέσσερα είναι κόντρα στην «Ένωση»!
Δείτε το 2-0:
Και τρία λεπτά μετά έγινε και το 3-0! Ο Όρτα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γιάρεμτσουκ «εκτέλεσε» από κοντά τον Στρακόσα για το τρίτο τέρμα των Κυπελλούχων Ευρώπης!
Και το 3-0 του Ουκρανού:
Θυμηθείτε το 1-0 του Όρτα:
«Πάρτι» των Πειραιωτών μέχρι στιγμής κόντρα στην ΑΕΚ, με το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πραγματοποιεί ένα καταπληκτικό παιχνίδι και να έχει ρίξει στο… καναβάτσο την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με φόντο μία θέση στο ΟΑΚΑ και τον τελικό του Κυπέλλου (17/5).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό