Με την Τσέλσι είχε 339 συμμετοχές ο Γουίλιαν, με 63 γκολ και 57 ασίστ, με τους «κανονιέρηδες» 37, με ένα γκολ και επτά ασίστ, ενώ με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στην όποια εντάχθηκε ξανά, είχε 67 εμφανίσεις, με 10 γκολ και επτά ασίστ.
Μάλιστα, ο Γουίλιαν βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/2) στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» για να δει διά ζώσης το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της πρώην ομάδας του της Τσέλσι, που αντιμετώπιζε τη Γουέστ Χαμ.
Γουίλιαν: «Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναπαίξω για αυτή την ομάδα»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω εδώ. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναπαίξω για αυτή την ομάδα κι έχω κίνητρο να μπω στο γήπεδο και να κάνω ωραία πράγματα.
Είμαι απόλυτα χαρούμενος, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου και να κάνω καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».