Αποχαιρέτησε τον Γουίλιαν ο Ολυμπιακός: «Θα έχει πάντα μια οικογένεια στον Πειραιά» (pic)
Ο Βραζιλιάνος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Γουίλιαν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από το μεγάλο λιμάνι και να του εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.
Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, πρόκειται για ένα φιλικό διαζύγιο που τους αφήσει όλους ικανοποιημένους, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στην ανάρτησή της να τονίζει ότι ο έμπειρος άσος θα «έχει πάντα μια οικογένεια στον Πειραιά».
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον Γουίλιαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του. Θα έχει πάντα μια οικογένεια στον Πειραια. / Olympiacos FC wishes all the best to Willian in the next steps of his massive career. He will always have a family in Piraeus. ?⚪??… pic.twitter.com/1JtjYs6QTd
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 30, 2024
Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού (σ.σ 499 λεπτά συμμετοχής, 1 ασίστ) είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και ίσως να μην ήταν τυχαίο το ταξίδι του στο Μαϊάμι.
Ο Λατινοαμερικάνος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά δεν μπόρεσε να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά τις προσπάθειες του Χοσε Λουις Μεντιλιμπαρ δεν κατάφερε να γίνει κομμάτι της «ερυθρόλευκης» εξίσωσης.
O Γουίλιαν πλέον θα αναζητήσει τον 8ο σταθμό της καριέρας του, μετά τις Τσέλσι (339 συμ., 63 γκολ, 57 ασίστ), Σαχτάρ Ντόνετσκ (221 συμ., 37 γκολ, 63 ασίστ), Κορίνθιας (83 συμ., 3 γκολ, 8 ασίστ), Φούλαμ (67 συμ., 10 γκολ, 7 ασίστ), Άρσεναλ (37 συμ., 1 γκολ, 7 ασίστ), Ανζί (17 συμ., 1 γκολ 6 ασίστ) και Ολυμπιακό. Στην καριέρα του συνολικά, μέχρι τώρα, έχει 775 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, με 115 γκολ και 149 ασίστ στο ενεργητικό του.
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442