«Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο να περάσει, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, στο flash interview μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, δεν είχαμε ένταση. Ο αντίπαλος μάς επέτρεψε να παίξουμε στην πλάτη του έχοντας ψηλά την άμυνά του, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο να περάσει, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε».
Για το ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς φέρνει έναν παίκτη από τον πάγκο και εκείνος σκοράρει: «Είναι καλό, είναι πολύ καλό. Καθημερινά τα παιδιά που βρίσκονται στον πάγκο προσπαθούν και όταν έρχεται η ώρα να μπουν δείχνουν πως καλώς και μπήκαν».
Για το αν εξιλεώθηκε ο Πασχαλάκης με τη διπλή του επέμβαση για το λάθος που έφερε το γκολ του Παναθηναϊκού: «Η πρώτη ήταν πραγματικά λίγο επικίνδυνη, η δεύτερη ήταν καλή», κατέληξε ο Βάσκος τεχνικός.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.