in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Καρατομήθηκε ο Μουτίνιο από την Athens Kallithea μετά την κόκκινη με τον Παναθηναϊκό! Το σκάνδαλο με τον πρώην παίκτη του Κομπότη (vid)
Καρατομήθηκε ο Μουτίνιο από την Athens Kallithea μετά την κόκκινη με τον Παναθηναϊκό! Το σκάνδαλο με τον πρώην παίκτη του Κομπότη (vid)
Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου αποβλήθηκε - Ήταν πρώην παίκτης του Λεβαδειακού του Γιάννη Κομπότη. Απίστευτο σκάνδαλο να λύνεται συμβόλαιο ποδοσφαιριστή με αφορμή αδικαιολόγητη κάρτα
Τέλος από την Athens Kallithea ο Τιερί Μουτίνιο για αδικαιολόγητη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΟ, ο οποίος ήταν πρώην παίκτης του Λεβαδειακού του Γιάννη Κομπότη.
Ο Τιερί Μουτίνιο αποχωρεί από την ομάδα μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας, όπου είχε 25 παιχνίδια, με 4 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Πριν την Athens Kallithea, όπως προαναφέραμε, αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, όπου είχε 52 ματς, με 7 γκολ και 6 ασίστ.
Στο παιχνίδι της Κυριακής Παναθηναϊκός – Καλλιθέα είχαμε μια ποδοσφαιρικά ακατανόητη αποβολή του Τιερί Μουτίνιο. Με δύο κίτρινες σε 14΄λεπτά ο Πορτογάλος μέσος έφυγε από το 33΄για τα αποδυτήρια.
Έκανε το μεγάλο λάθος ο άλλοτε μέσος του Λεβαδειακού (17 συμμετοχές τη σεζόν 2022-23 με την ομάδα του Γιάννη Κομπότη) στη φάση του 33΄. Λες και κόλλησε το μυαλό του σε μια φάση που προφανώς και θα έπρεπε να τη διαχειριστεί με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ένα αψυχολόγητο φάουλ στον Φίλιπ Τζούρισιτς πριν από τα μισά του γηπέδου. Και ενώ ο Σέρβος του Παναθηναϊκού είχε τουλάχιστον τρεις παίκτες μπροστά του να τον επιτηρούν. Χοντρή γκάφα που στοίχησε στην ομάδα του. Ο Μουτίνιο που φέτος δεν είχε άλλη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Και δύο ημέρες μετά η ομάδα του η Καλλιθέα τον καρατομεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η Athens Kallithea FC και ο Ελβετοπορτογάλος επιθετικός Thierry Moutinho συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους. Ο Moutinho ήρθε στην AKFC τον Αύγουστο 2023, μετρώντας 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League 2 με τρία γκολ και τρεις ασίστ την περσινή σεζόν και 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League με ένα γκολ και μία ασίστ τη φετινή σεζόν.»
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.