ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη: Μπαγιάτικο το «νέο» και το «καινοτόμο» που πουλάει, από κανάλι σε κανάλι
Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για όσα δήλωσε στο MEGA αναφορικά με το δημοψήφισμα επί κυβέρνησης Τσίπρα και τα capital controls δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ανακύκλωση «σκουπιδιών»
Με μία αιχμηρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη για όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο MEGA, αναφορικά με το δημοψήφισμα επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και τα capital controls στις τράπεζες.
«Φαίνεται ότι το νέο όχημα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, της διαπλοκής και των σχεδίων της ΝΔ, καίει πολύ γρήγορα τα καύσιμά του», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.
Και προσέθεσε πως «μετά τις χυδαιότητες που εξαπέλυσε πρόσφατα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα για την τραγωδία στο Μάτι, στη σημερινή τηλεοπτική εμφάνισή του, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακύκλωσε τα σκουπίδια για το Δημοψήφισμα και τα capital controls».
«Τόσο μπαγιάτικο είναι το ‘νέο’ και το ‘καινοτόμο’ που πουλάει, από κανάλι σε κανάλι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Για να διαμηνύσει πως «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τη μαζική συμμετοχή του στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος, θα δώσει μια ηχηρή απάντηση στα σχέδια του κ. Κασσελάκη, της διαπλοκής και των διαφόρων παραθεσμικών κέντρων».
Οι αιχμές Κασσελάκη κατά Τσίπρα
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, στην συνέντευξή του στο MEGA, επανέλαβε τα περί «έλλειψης δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως «όσοι πάνε να ψηφίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο», στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του κόμματος, «συμφωνούν με ένα αντιδημοκρατικό αποκλεισμό, με αντιδημοκρατικές πρακτικές».
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει νέες αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν ήμουν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα πήγαινα σε δημοψήφισμα. Τα capital controls και το δημοψήφισμα ήταν πληγή στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοψήφισμα σημαίνει ό,τι ψηφίζουν οι πολίτες, ο λαός – επομένως, πρέπει κάποιος να το σέβεται».
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442