Πρόβλημα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα, αλλά υπάρχουν φόβοι ακόμη και για θλάση.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του πλέον θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, για να φανεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.