«Η Βάσω Παπανδρέου άφησε ο δικό της αποτύπωμα» γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Θεσμών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Δουδωνής, αποχαιρετώντας την πολιτικό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.
Αναλυτικότερα, στην ανάρτηση που συνοδεύει με φωτογραφία της Βάσως Παπανδρέου από τα ευρωπαϊκά έδρανα αναφέρει: «Αποχαιρετούμε με σεβασμό τη Βάσω Παπανδρέου, που άφησε το δικό της αποτύπωμα και σπουδαία παρακαταθήκη με το έργο της από όπου κι αν πέρασε τόσο για την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη ως η πρώτη γυναίκα Επίτροπος».
Δείτε την ανάρτηση
Αποχαιρετούμε με σεβασμό τη Βάσω Παπανδρέου, που άφησε το δικό της αποτύπωμα και σπουδαία παρακαταθήκη με το έργο της από όπου κι αν πέρασε τόσο για την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη ως η πρώτη γυναίκα Επίτροπος pic.twitter.com/Zn1eSsCsJK
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.