Ο Ολυμπιακός πήρε το «θρίλερ» στο Παπαστράτειο και νίκησε την Πρίμορατς με 8-7 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια έληξε 12-12 και ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους του LEN Champions League στο πόλο ανδρών.
Οι ερυθρόλευκοι πήραν δύο βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι έναν, λόγω του ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς στην επίθεση με τους Μαυροβούνιους να το εκμεταλλεύονται και να προηγούνται με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Φουντούλη και Γενηδουνιά. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και πέρασε μπροστά, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον αρχηγό του τον Ντίνο Γενηδουνιά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες να είναι μπροστά στο σκορ με 8-7.
Οι ερυθρόλευκοι βελτίωσαν την άμυνά τους στο τρίτο οκτάλεπτο και κατάφεραν να είναι μρπσοτά στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Το παιχνίδι άνοιξε κάπως στα τελευταία λεπτά, με τους Πειραιώτες να διατηρούν το προβάδισμά τους, με το σκορ να είναι στο 10-9. Στην τέταρτη περίοδο, η Πρίμορατς με ένα 2-0 πήρε προβάδισμα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 12-12, με το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι.
Οι δύο ομάδες ήταν απόλυτα εύστοχες στα πρώτα πέντε πέναλτι. Η εκτέλεση του Γενηδουνιά σταμάτησε στο δοκάρι στο 6ο χτύπημα, όμως ο Τζωρτζάτος απέκρουσε και κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό. Ο Ζερδεβάς που μπήκε ξανά στην θέση του, απέκρουσε πέναλτι των Μαυροβούνιων και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (δύο βαθμούς).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.