Η ΑΕΚ ολοκληρώνει το μεσημέρι την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο στο Αγρίνιο (19:30) και θέλει τη νίκη με σκοπό να πάει ως πρώτη στην διακοπή των εθνικών ομάδων.
Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους τους Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ να προπονούνται κανονικά και οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
Όλα τα δεδομένα
Δεν είναι βέβαια σίγουρο πως θα είναι όλοι στην αποστολή, καθώς προέρχονται από μεγάλη χρονικά απουσία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει να παίξει από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως και ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά και ο Σέρβος μέσος, ενώ, ο Γάλλος επιθετικός από τις 9 Δεκεμβρίου του 2023.
Είναι πιθανό κάποιοι να μην είναι στην αποστολή και να επανέλθουν μετά τη διακοπή. Αλλά και αυτοί που τελικά θα επιλεγούν,δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα και πιθανότατα θα πάρουν χρόνο ερχόμενοι από τον πάγκο. Όλα δείχνουν πως ο «Πελάδο» θα πάει με ελάχιστες αλλαγές ή την ακόμα και την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....