Οι μεταγραφές για όλες τις ελληνικές ομάδες και για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν, με τον Δικέφαλο να παίρνει επιθετικό και να κλείνει το ρόστερ του.
Η «Ένωση» προσπαθεί, έστω και στο φινάλε, να απαλλαγεί από τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.
Ο λόγος για τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο, που από την αρχή γνωρίζουν πως δεν υπολογίζονται αλλά φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα και με τις περισσότερες αγορές να έχουν επίσης κλείσει, τα περιθώρια είναι πολύ στενά.
Η περίπτωση του Μεξικανού μοιάζει πιο εφικτή, καθώς η προθεσμία στην πατρίδα του κλείνει το Σάββατο, όμως το συμβόλαιό του, το οποίο είναι λιγάκι μεγάλο αποτελεί τροχοπέδη.
Τι ισχύει με τον Στάνκοβιτς
Αντίθετα για τον Αυστριακό τερματοφύλακα δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό, ενώ σήμερα τελειώνουν οι μεταγραφές στην Τουρκία και την Τετάρτη στο Ισραήλ.
Σημειώνεται πως οι αποδοχές και των δύο αυτών παικτών για την τρέχουσα σεζόν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. και πλησιάζουν τα 2 εκατ. ευρώ.
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.