Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ! Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση, ο Σέρβος αναλαμβάνει ως Αθλητικός Διευθυντής στις ακαδημίες και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης.
Από το 2012 είναι επαγγελματίας προπονητής, με ειδίκευση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιβάν Νεντέλκοβιτς ως Αθλητικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης.
Ο κ. Νεντέλκοβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ, στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του για επτά χρόνια (2015-2022) ως προπονητής των τμημάτων Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 και θα έχει επιτελικό ρόλο στην Ακαδημία. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και ένας από τους ελάχιστους κατόχους στην Ελλάδα του διπλώματος UEFA A Elite Youth.
Μετά από μια πολύ σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα στην πατρίδα του τη Σερβία, ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Από το 2012 είναι επαγγελματίας προπονητής, με ειδίκευση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο».
Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπρινιόλι
Αντίστροφα μετρά πλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για την επιστροφή του στην δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό του αριστερού του χεριού.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση στα social media όπου φαίνεται το τραυματισμένο του χέρι χωρίς νάρθηκα ενώ έχει βάλει και μία κλεψύδρα που αδειάζει.
Ο Ιταλός άσος έχει ακόμη δρόμο μέχρι να επανέλθει, ωστόσο πλέον το δύσκολο κομμάτι φαίνεται πως έχει μείνει πίσω, με τον ίδιο να μην κρύβει την ανυπομονησία του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.