Πολιτική κόντρα για την ακρίβεια – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Την «σπίθα» άναψε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Μαρινάκη να παίρνει την σκυτάλη και το κόμμα της Κουμουνδούρου να ακολουθεί.
Διαξιφισμοί κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ακρίβεια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάνει την αρχή, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά και το κόμμα της Κουμουνδούρου να επανέρχεται δριμύτερο.
Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για την «αισχροκέρδεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το ζήτημα της ακρίβειας στα ακτοπλοϊκά, υπογραμμίζοντας πως «ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενήμερος για την αισχροκέρδεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια».
Η απάντηση Μαρινάκη και τα νέα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ
Λίγο αργότερα ο Παύλος Μαρινάκης «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας «μερικές από τις θετικές εξελίξεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια» και επισημαίνοντας ότι «το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι να επιστρέψει σε εποχές που «μαθητευόμενοι μάγοι» έταζαν στους πάντες τα πάντα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σημειώνοντας «το εμπεδώσαμε: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει την πολιτική βούληση να παρέμβει για να πέσουν σε ανεκτά για το εισόδημα των πολιτών επίπεδα οι τιμές σε Τρόφιμα – Καύσιμα – Ακτοπλοϊκά. Όσο κι αν επιμένει η Αξιωματική Αντιπολίτευση να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις. Όσο κι αν η Ελλάδα συνεχίζει, επί Μητσοτάκη, να κατηφορίζει σε όλους τους δείκτες (…)» παραθέτοντας σειρά από στοιχεία και καταλήγει αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αλήθεια, επιμένετε να θεωρείτε ότι αρκεί η λάσπη κατά του Στέφανου Κασσελάκη για να καλύπτει διαρκώς την κυβερνητική πριμοδότηση της αισχροκέρδειας;».
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει την πολιτική βούληση να παρέμβει για να πέσουν οι τιμές
Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία – https://t.co/o4jYpvkeI8«Ας πάνε στα χωριά τους. Και να μην ενοχλήσουν τους τουρίστες»: θα αρκούσε αυτή η απάντηση, απόσταγμα… pic.twitter.com/kRINuQq5Lv
— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) August 11, 2024
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442