Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς είναι εδώ και λίγη ώρα ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να μεταφέρει πως οι Σακραμέντο Κινγκς αντάλλαξαν τον Βούλγαρο φόργουορντ, τον Ντέβιον Μίτσελ και το Νο.45 του φετινού Draft στους Καναδούς για λογαριασμό του Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς έχει αρκετές επιλογές στις θέσεις των φόργουορντ, εκεί δηλαδή που αγωνίζεται ο Βεζένκοφ. Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Σκότι Μπαρνς που είναι ο ηγέτης του οργανισμού και παράλληλα αναμένεται να υπογράψει νέα επέκταση στο συμβόλαιο του.
Πέραν του Μπαρνς υπάρχουν οι Μπράουν και Ντικ που λογίζονται ως γκαρντ αλλά παίζουν και στο 3. Όπως επίσης και οι φόργουορντ, Μπάρετ (επίσης πολύ σημαντικός παίκτης), Αγκμπάτζι και Ολίνικ, ενώ ο Νουόρα μπορεί να μείνει ελεύθερος. Τέλος και ο Μπουσέρ μπορεί να αγωνιστεί στο 4.
Επιπλέον, στο draft του δεύτερου γυρου, οι Ράπτορς επέλεξαν με το νούμερο 31 ακόμη έναν φόργουορντ, τον Τζόναθαν Μογκμπό. Μένει λοιπόν να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους, τόσο για το μέλλον του συλλόγου, όσο φυσικά και για τον Βεζένκοφ.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς χαρακτήρισε δειλό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα του συμβολαίου του στους Μιλγουόκι Μπακς.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.