Στην περίπτωση του Ζακαρί Ρισασέ κατέληξαν οι Ατλάντα Χοκς, με τον 19χρονο φόργουορντ από τη Γαλλία να επιλέγεται στο Νο. 1 του φετινού draft.
Στο Eurocup ο 19χρονος περιφερειακός μέτρησε 11,3 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,4 τάπες σε 23 αγώνες. Ο Ρισασέ διαδέχεται τον συμπατριώτη του, Βίκτορ Γουεμπανιάμα ως πρώτο πικ.
Δεύτερος επελέγη ο συμπατριώτης του, Άλεξ Σαρ, από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ενώ στο Νο. 3 οι Χιούστον Ρόκετς διάλεξαν τον Ριτ Σέπαρντ.
Ακολούθησε ο Στεφόν Καστλ στο Νο. 4 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με την πεντάδα να κλείνει με τον Ρον Χόλαντ που είναι πλέον παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στις 12 πρώτες θέσεις της λίστας είναι πέντε ευρωπαίοι με τη Γαλλία να έχει την τιμητική της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ρισασέ (νο. 1, Γαλλία), Σαρ (νο.2, Γαλλία), Σολέ (νο.6 Γαλλία), Μπουζέλις (νο.11, Λιθουανία) και Τόπιτς (νο. 12, Σερβία).
Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ – Άρης από το σημερινό (7/12) πρόγραμμα της Stoiximan Super League – Για τη νίκη κόντρα σε ΑΕΛ Novibet και Ατρόμητο οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ