Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μαυρούδι της Ηγουμενίτσας. Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο 31 χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το thespro.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν υπό άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα τσιμεντένιο φράχτη. Αποτέλεσμα της σφοδρής αυτής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 31χρονου οδηγού, αλλά και ο τραυματισμός του 34χρονου συνοδηγού.
Σημειώνεται ότι οι αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας