Κόκκινη βάφτηκε η άσφαλτος στη Χαλκιδική, καθώς σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό το μεσημέρι της Παρασκευής (22/6) στη οδό Νέα Φώκαια – Σάνη.
Συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 25χρονο Αλβανό εξετράπη της πορείας του —υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες— και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).