Η μεταγραφική περίοδος είναι σε πλήρη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, μετά την απόκτηση του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς συνεχίζει να διατηρείται στα ρεπορτάζ το όνομα του Αλέξις Σάντσες.
Μετά το Revelo, κι ένας Ιταλός δημοσιογράφος, ο Νικολό Σκίρα, σε ανάρτησή του στο «Χ» πρόσθεσε τους «πράσινους» στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Χιλιανού φορ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ.
Στο κόλπο για τον Χιλιανό βρίσκονται επίσης και η Τράμπζονσπορ, καθώς και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το MLS, σύμφωνα πάντα με τον Σχίρα.
Ο 35χρονος επιθετικός δείχνει να προτιμά βέβαια να παραμείνει στην Ευρώπη και να μην μετακομίσει εκτός, στην Αμερική ή στην Σαουδική Αραβία.
Το συμβόλαιό του στην Ίντερ ήταν περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί και στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό το συμβόλαιο είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα και μένει να δούμε αν όντως ισχύουν οι φήμες, τι συμβόλαιο θα προσφέρουν οι πράσινοι στον Σάντσες.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.
Στο Λος Άντζελες για το παιχνίδι των Μπακς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Ρίτσαρντ Σιάο, είχε την ευκαιρία να τα πει με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!