Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης καθώς στα πρώτα λεπτά του φιλικού της Εθνικής με τη Γερμανία αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον ώμο.
Μετά από ένα μαρκάρισμα του Ρούντιγκερ στο 6′ ο άσος του Παναθηναϊκού έπεσε άσχημα στο χορτάρι και τέσσερα λεπτά μετά αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Παυλίδη καθώς είχε έντονους πόνους.
Δεν θα παίξει με Μάλτα
Ο Ιωαννίδης δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Μάλτα και επιστρέφει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Λόγω ενοχλήσεων δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Στη σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στο «Μπορούσια Παρκ», εκτός έμεινε ο Μανώλης Σάλιακας με άδεια. Μετά το γεύμα, οι διεθνείς θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το δείπνο.
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.