Σφυροδρέπανο ή τεχνητή νοημοσύνη: Ο Δήμος Κουμπούρης απαντά
Ο Δήμος Κουμπούρης στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξης που έδωσε στο in, απάντησε και σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις.
-
Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα - Αθωώθηκε από το δικαστήριο
-
Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
-
Στον Τραμπ το βραβείο ειρήνης της FIFA - «Θα το φορέσω τώρα αμέσως»
-
Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
«Οι φασίστες και οι ακροδεξιοί είναι τα μαντρόσκυλα του συστήματος. Είναι τα κόμματα εκείνα που στηρίζονται και τα στηρίζει ο καπιταλισμός για να συνεχίζει με μεγαλύτερη ακόμα την εκμετάλλευση απέναντι στους εργαζόμενους». Τάδε έφη Δήμος Κουμπούρης.
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ. Βιομηχανικός εργάτης, συνδικαλιστής, μετά βουλευτής για δύο θητείες με το ΚΚΕ. Συνταξιούχος αλλά ακόμα ενεργός. Αποδεικνύει στην πράξη ότι οι «απόμαχοι της δουλειάς» δεν είναι και απόμαχοι του αγώνα. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Ελλάδας και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων.
Στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξης που έδωσε στο in, ο Δήμος Κουμπούρης απάντησε και σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις.
View this post on Instagram
Αυτοί είστε..
Αυτοί είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν.
ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη ή του Τσίπρα;
Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Το ΚΚΕ είναι….
Είναι δύναμη η οποία μπορεί να αλλάξει την κοινωνία σε όφελος των εργατών και των εργαζομένων, γενικότερα και του λαού.
Σφυροδρέπανο ή Τεχνητή Νοημοσύνη;
Το σφυροδρέπανο με τεχνητή νοημοσύνη.
Εργάτης στα βαρέα ή υποψήφιος;
Εργάτης στα βαρέα και υποψήφιος. Ο αγώνας δεν είχε καμία διάκριση.
Αφού πήρες σύνταξη. Γιατί αγωνίζεσαι;
Ο αγώνας δεν δίνει σύνταξη.
Ελευσίνα ή Περισσός;
Και τα δύο στην καρδιά μας.
Στις διαδηλώσεις τι νιώθεις;
Νιώθω μια ένταση θετική για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ακόμα ένταση.
Με τέσσερις λέξεις Ποιος είσαι;
Δήμος Κουμπούρης, εργάτης της Χαλυβουργικής, στους αγώνες πάντα, και σήμερα συνταξιούχος…Με το ΚΚΕ από την αρχή ως το τέλος.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


















































![Πούτιν και Μόντι υπογράφουν συμφωνίες 100 δισ. [γράφημα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-05T155334Z_1126768068_RC2FAIA5DQ4V_RTRMADP_5_INDIA-RUSSIA-315x220.jpg)








![Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/alexander-fae-GMGdhtYeROY-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442