Τρεις κόκκινες στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη (vid)
Φάσεις μπορεί να μην έχουν γίνει στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, έχει όμως πολλές… κόκκινες κάρτες.
Σε εξέλιξη είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, που μπορεί να μην έχει πολλές φάσεις για γκολ, έχει όμως τρεις κόκκινες κάρτες.
Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό ο Γιάννης Κώτσιρας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη από την Στεφανί Φραπάρ, για σκληρό φάουλ στον Σαμόρα. Στη συνέχεια στο 65ο λεπτό ο Νταρίντα είδε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα και υπήρξε αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442