Παράλληλα, ο αρχηγός των «πράσινων» υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει περισσότερο στον τελικό για να έρθει το 7o.
Όσα είπε ο Σλούκας:
«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ περήφανοι. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, δείξαμε και εμείς πως μπορούμε να παίξουμε μπασκετικό ξύλο. Το παιχνίδι το κερδίσαμε καθαρά με την άμυνα, και τα μικρά πράγματα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας.
Το παιχνίδι ήταν σε χαμηλό σκορ και κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ολοι έκαναν φοβερή δουλειά, ο Καλαιτζάκης εξαιρετικός στην άμυνα και ο Γκραντ το ίδιο. Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να βρω ρυθμό όμως 10 μέρες που είμαι έξω είναι πολλές. Δεν είναι εύκολο για μένα, πιστεύω θα βοηθήσω παραπάνω στον τελικό».
Λεσόρ: «Κάναμε καλή δουλειά, είμαστε η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης»
Ο Ματίας Λεσόρ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν καταπληκτική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του ματς με τη Φενέρμπαχτσε και «μπλόκαραν» τα επιθετικά ατού των Τούρκων, ενώ χαρακτήρισε τους «πράσινους» την καλύτερη ομάδα της φετινής Euroleague.
Αναλυτικά: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, ήμασταν ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και σταματήσαμε τα ατού τους. Είμαστε η καλύτερη άμυνα της Λίγκας, αυτό είναι το «κλειδί». Βγάλαμε τα πλέι μας και κάναμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Άνετη επικράτηση για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα (53-78), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας κορυφαίο τον Ρισόν Χολμς με 20 πόντους.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.