Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο
Ο γνωστός καλλιτέχνης υπέστη πριν λίγες ώρες κολπική μαρμαρυγή.
Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Σταρόβα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται πλέον στην καρδιολογική κλινική και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.
«Μου είπαν οι γιατροί ότι έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κολπική μαρμαρυγή. Θα μείνει 2 μέρες ακόμα για παρακολούθηση και Δευτέρα, αν όλα κυλίσουν ομαλά, θα πάει σπίτι του».
Τι συνέβη στην υγεία του τραγουδιστή
«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Αναμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά. Ο Δημήτρης έχει πάντα εμένα δίπλα του», είπε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.
«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο της καρδιάς που μπορεί να μας οδηγήσει σε κίνδυνο για σχηματισμό θρόμβων. Αυτοί οι θρόμβοι μπορεί να μας κάνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο», λέει, μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
«Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να γίνει άμεση παρέμβαση από την ιατρική ομάδα να επανέλθει το θέμα της κολπικής μαρμαρυγής. Όταν υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες όπως είναι η υπέρταση, η αυξημένη πίεση, μπορεί να κάνεις την κολπική μαρμαρυγή. Ο κ. Σταρόβας είχε θέμα ρύθμισης με την πίεση και σιγά σιγά αυτό το θέμα οι γιατροί το ρυθμίζουν».
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442