Ο μικρός Γιαννάκης συγκινεί: «Θα φωνάζω δυνατά για τον Ολυμπιακό στον τελικό» (vid)
Ο μικρός Γιαννάκης για ακόμη μια φορά συγκίνησε με το πως βλέπει τον αθλητισμό και περιμένει πως και πως τον τελικό του Conference μιας και τον κάλεσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου. Ο μικρόςΓιαννάκης, γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε και μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Προσπαθεί με τον τρόπο του να μας βάλει να βλέπουμε τον κόσμο και τον αθλητισμό από τα δικά του μάτια.
Που ναι μεν αυτά τα μάτια λατρεύουν τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν φοράει… ασπρόμαυρα γυαλιά. Γιατί θα πάει και στην Opap Arena να δει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Θα πάει στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα δεχτεί το δώρο του Κουέστα. Γιατί θα αγκαλιάζει τον Τζολάκη μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και θα του ευχηθεί να κατακτήσει το Conference League.
Και ο ίδιος ανυπομονεί να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό. Το δήλωσε και ο ίδιος στο Action 24 όπου και φιλοξενήθηκε να μιλήσει για τον τελικό.
«Θα φωνάξω δυνατά να το πάρει ο Ολυμπιακός», είπε ο μικρός Γιαννάκης για να τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος. «Μα καλά, εσύ ΠΑΟΚ δεν είσαι;». Ποια ήταν η απάντηση του μικρού; «Στηρίζουμε την ελληνική μας ομάδα που είναι στην Ευρώπη!»
Και φυσικά ο μικρός Γιαννάκης έχει προμηθευτεί ήδη με φανέλα για τον τελικό. Την φανέλα του Τζολάκη!
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Ο μικρός Γιαννάκης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον άνθρωπο που τον κάλεσε στον τελικό. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόσκληση που μου έκανε και πιστεύω θα περάσω πολύ ωραία και θα δούμε την ελληνική ομάδα για πρώτη φορά να σηκώνει το ευρωπαϊκό τρόπαιο».
Όσο για το τι θα πουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα φορέσει την φανέλα του Τζολάκη; Ο μικρός Γιαννάκης είχε απάντηση και γι’ αυτό. «Πιστεύω επειδή είναι ελληνική ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκό τελικό δεν θα έχουν πρόβλημα. Άλλωστε εκτός γηπέδου είναι φίλοι».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027