«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)
Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.
H ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού τα κατάφερε. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έγραψαν ιστορία και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League προσπερνώντας το εμπόδιο της Ναντ στον ημιτελικό στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι Πειραιώτες ήταν απίστευτα ψύχραιμοι στη διαδικασία και με τη λήξη αυτής όλοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για να γιορτάσουν αυτή την ιστορική στιγμή του τμήματος και την τεράστια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου ακαδημιών.
Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι Ερυθρόλευκοι την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Youth League.
Όλοι οι παίκτες, οι προπονητές και υπόλοιπο σταφ έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας όπως ήταν λογικό με την ψυχή τους αυτό το έπος που κατάφεραν να πετύχουν.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.