Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης «τρέλανε» όλη την Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έπιασε τρία πέναλτι και έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League, αποκλείοντας τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»!
Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής πρόκρισης επί της Φενέρμπαχτσε είχε τη δική του, πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική, στιγμή αμέσως μετά το τέλος της «ρώσικης ρουλέτας».
Ο Έλληνας τερματοφύλακας έτρεξε προς το μέρος της κερκίδας όπου βρισκόταν ο πατέρας του και τον πήρε μία πολύ ζεστή αγκαλιά. Ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα!
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού