Η Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας καθώς την Παρασκευή (19/4) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ναντ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του UEFA Youth League.
Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν σήμερα το ταξίδι τους, όπου το πρωί αναχώρησαν για τη Γενεύη και στη συνέχεια μετέβηκαν στη Νιόν για τη μεγάλη διοργάνωση του Final 4.
Μάλιστα οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση επί ελβετικού εδάφους. Δείτε τα πλάνα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.