Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, τους οικείους και τους θαυμαστές του προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιούΓιάννη Φέρτη.
Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.
«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη»
Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Φέρτη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1959 όταν εκείνος την είχε παρακολουθήσει γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας, ενώ παντρεύτηκαν το 1972.
«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.