Άσχημα νέα για την Ρόμα καθώς ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για 10 μέρες χάνοντας τα επερχόμενα παιχνίδια της Αργεντινής
Η Ρόμα συνεχίζει να καταδιώκει την Μπολόνια στην μάχη για την τετράδα,όμως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει την ομάδα του με δύο μεγάλα προβλήματα στη γραμμή κρούσης της εν όψει του αγώνα με την Σασουόλο.
Και αυτό γιατί εκτός από τις υπηρεσίες του Λουκάκου θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο «Joya», ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο 90λεπτο του αγώνα με την Μπράιτον για το Europa League, πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (15/3) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα όμως αποχώρησε στο φινάλε με ενοχλήσεις.
Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διαπιστώθηκε τραυματισμός στον δεξί προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για 10 ημέρες εκτός δράσης και θα χάσει τόσο το κυριακάτικο (17/03) ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Σασουόλο όσο και τα δύο προσεχή φιλικά της Αργεντινής απέναντι σε Ελ Σαλβαδόρ (22/03) και Κόστα Ρίκα (26/03).
Αυτός είναι ο πέμπτος τραυματισμός μέσα στη σεζόν για τον Ντιμπάλα που τον αφήνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο παίκτης θα μείνει στην Ιταλία για να συνεχίσει τη θεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει στη δράση στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Λέτσε (01/04).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.