Η απίθανη Αλ Χιλάλ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες σερί νίκες
Η Αλ Χιλάλ έφτασε τις 28 σερί νίκες με το 2-0 επί της Αλ-Ιτιχάντ στον β’ ημιτελικό του Champions League Ασίας κι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες.
Η Αλ Χιλάλ έσπασε κι αυτό το ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί… τρόμο στην Ασία!
Η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς έφτασε απόψε (12/3) τις 28 σερί νίκες, με την επιτυχία επί της Αλ-Ιτιχάντ (2-0) στον β’ ημιτελικό του Champions League Ασίας κι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που κατείχε με 27 επιτυχίες η Δε Νιου Σάιντς από την Ουαλία (2016/2017) και είχαν ισοφαρίσει οι Σαουδάραβες την Παρασκευή (8/3).
Ένα σπουδαίο επίτευγμα
Η Αλ Χιλάλ έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με τα γκολ των Αλ Σαμχράνι (61′) και Μάλκομ (90’+5′), ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Χαμνταλά στο 90’+1′.
Το ρεκόρ της Αλ Χιλάλ άρχισε να «χτίζεται» τον Σεπτέμβριο του 2023, στη νίκη με 1-0 επί της Αλ Τζαμπαλαϊν, στο Κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας. Τα παιχνίδια του ρεκόρ έχουν καταγραφεί μέσα απ’ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και το Champions League Ασίας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό