Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη στην πρεμιέρα των play-offs της Stoiximan Super League (21:00), με τον Δικέφαλο να αναζητά ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παρατάσσει τους ασπρόμαυρους με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιεράκη και Κετζιόρα στο κέντρο της άμυνας, τον Ότο στο δεξί άκρο της και τον Μπάμπα στο αριστερό.
Το δίδυμο στα χαφ αποτελείται από τους Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας, βρίσκεται η μεσοεπιθετική τριάδα των Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.
Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό Champions League, διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης στα play-offs και ταυτόχρονα πρόσφερε στον... εαυτό του ακόμη ένα αποτέλεσμα που φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον.