Οι παίκτες, τα μέλη του προπονητικού τιμ και στελέχη της ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκαν στο τρισάγιο που τελέστηκε στο σημείο που είχε δολοφονηθεί ο Άλκης Καμπανός, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:
«01/02/2022 – 01/02/2024
Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη μαύρη εκείνη μέρα που ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στυγνά.
Στη σημερινή θλιβερή επέτειο η οικογένεια του ΑΡΗ τέλεσε τρισάγιο για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου Άλκη στο σημείο που δολοφονήθηκε, στην οδό που έχει μετονομαστεί σε οδό Άλκη Καμπανού.
Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και στελέχη), ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη του.
Τα μέτρα ασφαλείας στο επικείμενο Μουντιάλ της Βορείου Αμερικής θα είναι ισχυρότερα από κάθε άλλη διοργάνωση, με τις αρχές του Μοντερέι να έχουν στη διάθεσή τους μέχρι και «ρομπότ σκύλους».