Συναντήσεις Κούγια με τους πολιτικούς αρχηγούς για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να τους ενημερώσει για την «εγκληματική οργάνωση» που δραστηριοποιείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Επίσκεψη στους πολιτικούς αρχηγούς θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας με σκοπό να τους ενημερώσει «για την εγκληματική οργάνωση» που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από όλους τους βουλευτές και τους πολιτευτές του Πειραιά να συναντηθούν με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν με την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.
Ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης για σύσταση συμμορίας
Σημειώνεται ότι στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε και η κυβέρνηση, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει ότι η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ήταν λανθασμένη.
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια
«Βγήκε αυτό το εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Μαρινάκης, όμως κατεξευτελίστηκε και κατεξευτέλισε και τον πρωθυπουργό όταν είπε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.
Μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για σύσταση συμμορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ακόμη, ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης για σύσταση συμμορίας εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, του προέδρου της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ, του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και του διαιτητή Μαφιέλκα».
Επίσης στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης θα βρεθούν και οι Κρίστιαν Μίχελ, που ήταν διαιτητής VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, καθώς και ο διαιτητής ΕΠΣ Αχαΐας Ανδρέας Μεϊντάνας.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν για να βρεθεί στους «16» του Europa League - Στις 19 Φεβρουαρίου το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, μια βδομάδα μετά η ρεβάνς στην Τσεχία
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ξανά τη Θέλτα στο Europa League, καθώς κληρώθηκε με την ισπανική ομάδα στα play offs της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Μετά τη League Phase του Champions League, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα βρεθεί ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά για τα play offs, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδό τους στους «16».