Ο Κιλιάν Εμπαπέ εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, κλεισμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια πήραν «φωτιά» για το πότε θα υπογράψει στη βασίλισσα.
Παρόλα αυτά, ρεπορτάζ στην Αγγλία κάνει λόγο για αρνητική απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ στην πρόταση της Ρεάλ και τονίζει μάλιστα ότι ετοιμάζει βαλίτσες για… Premier League.
Οι αναφορές των Άγγλων
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Times, ο Εμπαπέ έχει ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της «βασίλισσας» καθώς δεν τον ικανοποίησαν οι οικονομικοί όροι της πρότασης που του έγινε.
Και αναφέρεται, επίσης, ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μπαπέ είναι έτοιμος να ακούσει προσφορές από αγγλικές ομάδες, με τη Λίβερπουλ να εμφανίζεται διατεθειμένη να τον προσεγγίσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη Γαλλία, πάντως, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μένει να φανεί ποιος έχει το καλύτερο ρεπορτάζ!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.