Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του σε Ελλάδα και Ευρώπη…
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κυρίαρχοι σε όλα τα ομαδικά σπορ τα τελευταία 12 χρόνια, όσα δηλαδή βρίσκεται στην προεδρία ο Μιχάλης Κουντούρης, έχοντας τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Επί προεδρίας Κουντούρη, τα τμήματα του Ολυμπιακού σε βόλεϊ και πόλο ανδρών και γυναικών, καθώς και σε μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ, έχουν «σαρώσει» τους εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους, γράφοντας ιστορία…
Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης όσον αφορά τα πρωταθλήματα, έχοντας συνολικά 161.
Επίσης στη λίστα με τα Κύπελλα, οι ερυθρόλευκοι κατέχουν ξανά την κορυφή με 102.
Επιπλέον οι Πειραιώτες οδηγούν την κούρσα και στην κατηγορία με τα Κύπελλα, πρωταθλήματα και τα Ευρωπαϊκά, έχοντας συνολικά 280 σε μια επίδοση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Τέλος στην κατηγορία με τους Εθνικόυς/Διεθνείς τίτλους ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 304, πίσω μονάχα από την Μπαρτσελόνα η οποία έχει 306.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.