Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ο Ζίβκοβιτς

Κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σερβίας για τις αναμετρήσεις με Βέλγιο (φιλικό) και Βουλγαρία (προκριματικά του EURO) που θα διεξαχθούν στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς φέτος αποτελεί, από την αρχή της σεζόν, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ΠΑΟΚ και η απόδοσή του είναι καταλυτική για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μετράει ήδη 18 συμμετοχές με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», με απολογισμό 8 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ζίβκοβιτς αποτελεί και βασικό στέλεχος στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, καθώς στα προκριματικά του EURO 2024 δεν έχει χάσει παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο, ο «Ζίλε» κλήθηκε από τον Σέρβο ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντράγκαν Στοίκοβιτς, για τα επόμενα παιχνίδια της Σερβίας απέναντι στο Βέλγιο (φιλικό, 15/11) και Βουλγαρία (προκριματικά, 19/11).

Μάλιστα το παιχνίδι απέναντι στην Βουλγαρία χαρακτηρίζεται ως τελικός καθώς με νίκη η Σερβία εξασφαλίζει τη πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ζίβκοβιτς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στο ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπότοφ, ο οποίος είναι αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024