Σπουδαίο διπλό των Σίξερς στο Μπρούκλιν (127-119) – Βαριά ήττα για την Μακάμπι του Μπέικον (120-89)
Οι Φιλαδέλφεια 76ερς πέτυχαν ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς (127-119), ενώ βαριά ήττα υπέστη η Μακάμπι Ρανανά του Ντουέιν Μπέικον (120-89).
Τα φιλικά προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ συνεχίζονται με τους Φιλαδέλφεια 76ερς να παίρνουν ένα σπουδαίο διπλό στο «Barclays Center» απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς με 127-119. Βαριά ήττα για την Μακάμπι Ρανανά του Ντουέιν Μπέικον από τους Καβαλίερς (120-89).
Μπρούκλιν Νετς – Φιλαδέλφεια 76ερς 119-127
Ο Κέλι Ούμπρε, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης παρά τα μέτρια ποσοστά του (9/24 σουτ, 37,5%). Ο πρώην φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς πέτυχε 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ. Λίγο από όλα δηλαδή…
Ακολούθησαν οι Χάρις και Ριντ με 18 πόντους, ενώ double-double έκανε ο Μέλτον με 15 πόντους και 10 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Καμ Τόμας είχε 18 πόντους σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα οι Γουόκερ, Ο’Νιλ και Γουότφορντ είχαν από 13.
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μακάμπι Ρανανά 120-89
Βαριά ήττα για την Μακάμπι Ρανανά του Ντουέιν Μπέικον από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέτυχε 14 πόντους όπως και ο Γουέδερσπουν. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Ισραήλ ήταν ο Μαμάντι Ντιακίτε με 17 πόντους. Για τους νικητές που είχαν εφτά παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων, ο Μπέιτς ερχόμενος από τον πάγκο είχε 16 με τον Τζερόμ να ακολουθεί με 15.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.