Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μέσα από το MEGA και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την φωτογράφιση για τη νέα σεζόν της εκπομπής, η παρουσιάστρια άλλαξε την εμφάνισή της, αλλάζοντας και το κούρεμα στα μαλλιά της.
Το καλοκαίρι είχαν μακρύνει πολύ και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τα κοντύνει. Έκανε, λοιπόν, καρέ και έκοψε ακόμη πιο κοντές μύτες στο μπροστινό μέρος.
Η νέα εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη
Πέρα από το κούρεμά της, όμως, πολλά ήταν τα σχόλια και για το εντυπωσιακό μωβ σατέν φόρεμά της, το οποίο αναδεικνύει την σιλουέτα της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.