Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote για όσα κρατάει από το 2-0 επί του Πανσερραϊκού.
Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:
Αν περίμενε πιο εύκολη νίκη μετά την αποβολή: «Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια και τη νίκη. Θα θέλαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά έστω κι έτσι όταν έρχεται μία νίκη είναι σημαντικό. Όσο για την αποβολή, ναι πιστεύω ότι μας επηρέασε και θα προτιμούσα να είχαμε βάλει γκολ σε εκείνη τη φάση».
Τι άλλο κρατάει από το ματς: «Μας λείπει η τελευταία και η προτελευταία μπαλιά, το τελείωμα των φάσεων. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά. Είχαμε όμως καλή νοοτροπία, είναι ένα νέο ξεκίνημα για πολλούς παίκτες.
Πρέπει να δουλέψουμε όμως στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια . Σημαντικό ότι νικήσαμε, ότι καταφέρνουμε να ενσωματώνουμε νέους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε με νίκη και ολοκληρώνουμε μία εβδομάδα με επιτυχίες. Ολα αυτά μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».
Για τον Σκάρπα: «Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη ατομικά. Είναι πολύ καλή η συμπεριφορά γενικά μεταξύ μας πάντως με όλους τους παίκτες, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.