Δύσκολο το μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Cincinnati Masters
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Cincinnati Masters με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην έχει και τόσο εύκολο έργο μπροστά του.
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Cincinnati Masters για το γυναικείο και το αντρικό ταμπλό. Έτσι λοιπόν έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το μονοπάτι που θα ακολουθήσει μέχρι και το τέλος.
Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα αρχίσει στο δεύτερο γύρο απέναντι σε έναν εκ των Σέλτον και Γιούμπανκς. Έπειτα θα τον περιμένει ένας εκ των Χούρκατς, Τσόριτς και Κόρντα. Ο Αντρέι Ρούμπλιεφ είναι ο πιθανός αντιπαλός του στα προημιτελικά και σε περίπτωση πρόκρισής του στα ημιτελικά ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ θα τον περιμένει.
Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Ρούνε και Σίνερ συμμετέχουν κι αυτοί στην διοργάνωση αλλα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του ταμπλό και δεν επηρεάζουν το μονοπάτι του Τσιτσιπά από νωρίς.
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442