Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην σύντροφο του Άντονι: «Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»
Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε η πρώην σύντροφος του Άντονι, λέγοντας μάλιστα πως ο άσος της Γιουνάιτεντ την απείλησε πως θα την σκοτώσει.
Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε σε συνέντευξή της στη «Record» η πρώην σύντροφος του Άντονι, Γκαμπριέλα Καβαλίν, η οποία είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
«Μου επιτέθηκε, με έσπρωξε στην πόρτα του αυτοκινήτου. «Τελείωσε», μου είπε. «Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, δεν θέλεις να είσαι με κανέναν πια. Όλα θα σταματήσουν εδώ για σένα. Θα πεθάνουμε μαζί, εγώ, εσύ και ο γιος μας»», είπε αρχικά. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, τόνισε: «Εκείνη την ώρα πέθανα. Πανικοβλήθηκα, άρχισα να κλαίω πολύ. Γέννησα σε 30 ώρες. Η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου και επίσης η μεγαλύτερη ενοχή μου».
Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην πρώτη σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνέβη όταν προχώρησε σε προσθετική στήθους. «Σε εκείνο το σημείο δεν ανέπνεα αρκετά και νόμιζα ότι θα πέθαινα. Άρχισε να βλέπει ότι ήταν σοβαρό και σταμάτησε. Κάλεσε έναν υπάλληλο της ομάδας και ζήτησε από δύο γιατρούς να έρθουν στο διαμέρισμά μου.
Μου έσπασε τη βαλίτσα, μου πήρε την τσάντα, το διαβατήριό μου. Μου έσπασε το κινητό, δεν με άφηνε να φύγω. Ήμουν φυλακισμένη από τις 10 το βράδυ έως τις 3:30 σχεδόν το πρωί. Αυτό το αποκαλώ ιδιωτική αιχμαλωσία. Ήθελα απλώς να φύγω από εκεί και μου είπε ότι δεν θα φύγω μέχρι να τα σβήσω όλα όσα είχα τραβήξει σε βίντεο. Νομίζω ότι η μητέρα του κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του και ζήτησε βοήθεια. Κανείς δεν μπορούσε να το ελέγξει».
Τέλος, η influencer σημείωσε πως θα πάει και στην Αγγλία με τον δικηγόρο της, προκειμένου να προχωρήσει και εκεί σε καταγγελίες. «Αν χρειαστεί, θα ψάξω για μάρτυρες, θα πάω στο γραφεία της Γιουνάιτεντ να βρω τον υπάλληλο που κάλεσε τους γιατρούς, τις κάμερες ασφαλείας.. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Θα πάω στην Αγγλία και θα τον καταγγείλω για επίθεση ,αποτυχία βοήθειας, ιδιωτική αιχμαλωσία, συναισθηματική κακοποίηση, και ότι άλλο μου έκανε», πρόσθεσε.
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442