Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η φωτογράφιση των πρωταθλητών και το… back to back του Σλούκα (pics)

Η φωτογράφιση των πρωταθλητών και το… back to back του Σλούκα (pics)

Η απουσία του Κώστα Σλούκα από τη φωτογράφιση του Ολυμπιακού με το τρόπαιο του πρωταθλήματος, σήκωσε μεγάλη κουβέντα, η αλήθεια όμως είναι αυτή.

Μετά τη μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, η ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη φωτογράφιση με το τρόπαιο, ως είθισται, ενώ οι Πειραιώτες δημοσίευσαν και το αντίστοιχο βίντεο με… πλούσιο υλικό από το backstage.

Οι παίκτες, οι παράγοντες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μαζί με τις οικογένειές τους βρέθηκαν στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, από την οποία ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, απουσίαζε ο Κώστας Σλούκας. Η απουσία του Έλληνα γκαρντ σε συνδυασμό με τη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του και την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά από πολλούς.

Η αλήθεια όμως είναι μακριά από αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού, η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν προαιρετική για όσα μέλη της ομάδας επιθυμούσαν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους. Εκείνη την ώρα μάλιστα ο Σλούκας παραχωρούσε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μετά τη φιέστα. Μάλιστα ούτε στην περσινή αντίστοιχη φωτογράφιση είχε παραβρεθεί ο Έλληνας γκαρντ όπως θα δείτε παρακάτω.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024