Εβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό ο Καζις Μακσβίτις!
Με δηλώσεις του στο Zalgiris on Air podcast, ο προπονητής της Ζάλγκιρις, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς την παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες.
Ο έμπειρος τεχνικός υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό, για τις εφετινές του επιτυχίες και στάθηκε στο γεγονός πως διατήρησε τον κορμό του.
«Ξέρω ένα πράγμα: Η διατήρηση του κορμού της ομάδας είναι… πονοκέφαλος και όχι κάτι φτηνό για τα στελέχη του συλλόγου. Ωστόσο, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ χρήσιμο για ένα μακροπρόθεσμο μέλλον», δήλωσε ο 46χρονος προπονητής.
«Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Διατήρησε τον κορμό του και τώρα είναι στην ελίτ της EuroLeague. Η Αναντολού Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα διατήρησαν επίσης τον πυρήνα τους, κάτι που είναι θετικό. Νομίζω ότι η διατήρηση του πυρήνα είναι κάτι θετικό. Είναι σημαντικό να βρούμε έναν τρόπο να γίνει η ομάδα πιο δυνατή τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα», υποστήριξε.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.